BOLIGER TIL LEIE

På Jegertunet kan man leie ferieleiligheter og hotellrom i ulike størrelser hvor alle har et navn fra nærområdet eller etter et tema.
Leilighetene
Boenhetene på Jegertunet ligger i vår idyllsike bakhage med utsikt mot Skarvann. Der ligger leilighetene: Skarvann, Stangholmen og Vindvik.


Beskrivelse: Sengeplass til 4 – et hoved soverom med dobbeltseng og garderobe. Et mindre rom med enkeltsenger/køyesenger. Det er ikke dør mellom rommene så de egner seg best for barnefamilier om man skal bo 4 personer der.
Stue, kjøkken, bad med dusj, toalett og baderomsinnredning.

Rommene er rehabilitert og har nye gulv, nytt kjøkken, vi har beholdt vintage tapetene fra Jegertunet ble bygget på soverommene. Uteplass med 2 grupper
Suitene og hotelrommene
Suitene i bakhagen er Perleporten og Risørflekken: De har to etasjer med stue og kjøkken i 1. etg. og soverom med garderoberom og bad i 2. etg.

Nye kjøkken og gulv nede, vintagestil i 2. etg.
Egen uteplass både mot parkering og mot hagen.

Hotellrommene i bakhagen er Portør og Lyngør: Beskrivelse: Soverom med dobbeltseng og garderobe. Egen liten avdeling med sofa, bord, kjøleskap, vannkoker og kjøleskap. Bad med toalett, dusj og baderomsinnredning. Nye gulv, vintage tapeter fra 80 tallet. Uteplass med bord og stoler
Kråkeslottet
Er en bolig som ligger ved det tidligere skytesenteret, 200 meter fra Jegertunet. 

Boligen har fått navnet Kråkeslottet da det har hele 3 etasjer (160 kvm) med mange rom. 1. etg: Sommerstue/entre. 2. etg: stor stue/kjøkken, 2 soverom med dobbeltsenger. Stort bad med dusj baderomsinnredning og dusj. Terrasse 3. etg: stor loftsstue med sittegruppe og 2 ekstra senger, soverom med dobbeltseng og bad med dusj, toalett og baderomsinnredning. Balkong.

Det er terrasse på bakkeplan, grill og stor gresslette, trampoline, skogen som nærmeste nabo

Jakthytta og spahytta
JAKTHYTTA: bolig som ligger 200 meter fra Jegertunet.

Boligen har 5 soverom, stue, kjøkken, bad med dusj, toalett og baderomsinnredning.
Stor terrasse med utsikt mot fritidsområdet med sandvolleyballbane, lekeplass, balløkke og skog.

SPA HYTTA: Stor hytte med eget spa og velvære avdeling. Første etasje inneholder 4 romslige soverom og 2 bad. Andre etasje: stor stue med åpen kjøkkenløsning, toalett.
Inngang til velværeavdeling med spabad, treningssone og velværesone, utgang til terrasse med grill og utegruppe.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram